Alla oleva kirje on lähetetty 25.9. Jokupoo ry:n sähköpostijakelussa oleville:

Jotain uutta, jotain vanhaa - jotain sinistä, jotain lainattua...

Ei kuitenkaan mitään "Iloitse, sinä häähuone" (by Nummisuutarin Esko) -juttuja, ihan teattereita pelkästään - toistaiseksi. Ehkä jossain vaiheessa jotain muutakin...

...tai no, muistuttelen: tiistaina 28.9. on muutama syy pieneen arkijuhlintaan. (JOTAIN SINISTÄ: kakun koristelussa on nuorisoseuran logo, jossa sinistä)

Nuorisoseuraliike täytti juhannuksen aatonaattona 140 v

KORONA TOIVOTTAVASTI HELPOTTAA JA PÄÄSTÄÄN RAJOITUKSISTA JA SEN MYÖTÄ TAAS TAPAAMAAN IHMISIÄ MUUTENKIN KUIN TEAMS - TMS. KOKOUKSISSA!!!

Tarjoamme täytekakkukahvit 28.9. Jousimiehentie 9 kerhohuoneella klo 16 - 19. Jos et ole muistanut tai ehtinyt ilmoittautua, niin lohdutuksen sana: kakkuja on tilattu sen verta paljon, että kyllä riittää, vaikka ilmoittautuisit nyt. Samalla kerro, mikä on arvioitu "laskeutumisaikasi" (suunnilleen mihin kellonaikaan meillä on ilo nähdä sinut kahvittelussa). Parhaiten tällä hetkellä on tilaa n. klo 17.

Burleskityylinen tanssiryhmä Minkit esiintyy livenä klo 17.30 ja 18.30. Lisäksi on tarkoitus esittää klo 16 - 17 Minkkien Opintokeskus Kansalaisfoorumin tuella tekemä varjoteatterilyhytfilmi (mikäli saadaan tekniikka toimimaan)

Jotain uutta:

Musta laatikko Kansallisteatterissa 12.11. klo 19, liput 24 - 34 € plus 2 € / lippu Jokupoolle. "Esitys tarjoaa laatujournalismia ainutkertaisena elävänä esityksenä. Huippusuosittujen iltojen aikana kuullaan kymmenkunta tositarinaa, joita ei ole aiemmin Helsingin Sanomissa tai muualla kerrottu. Kertojina ovat HS:n toimittajat ja kuvaajat."

Jotain vanhaa:

Näihin ilmoittautumisella on jo hoppu:

Laskut alla oleviin on lähetetty tai lähtevät vielä viikonlopun aikana (jos olet ilmoittautunut ja laskua ei kuulu, ei näy, niin ilmoittaudu uudestaan - ja nöyrimmästi anteeksi, moka on sattunut taas kerran täällä päässä), mutta siis vielä ehtii:

 • Kiviä taskussa, 2.11. Teatteri Pasila (21,50 - 43,- + 2,- / lippu Jokupoolle)
 • Jorma Uotinen ja Trio Avec: Pariisin taivaan alla 4.11. Teatteri Vantaa (30 - 32,- + 2,- / lippu Jokupoolle)
 • Saiturin joulu 7.11. (iltapäivänäytös, sopii lapsillekin) Musiikkiteatteri Kapsäkki (20 - 38,- + 2,- / lippu Jokupoolle)
 • Turvamies 9.11. Kaupunginteatterin Arena-näyttämö (23 - 44,- + 2,- / lippu Jokupoolle)

Näitä voit miettiä vielä rauhassa:

 • Kolme iloista rosvoa 13.11. (päivänäytös) Lahden kaupunginteatteri (19 - 23,- plus 2,- / lippu Jokupoolle)
 • Niin kuin taivaassa18.11. Kaupunginteatteri (41,50 - 83,- plus 2,- / lippu Jokupoolle)
 • Kotkan ruusu 4.12. Kotkan kaupungintatterissa (37,50 plus 2,- / lippu Jokupoolle)
 • Baskeravillen koirat 8.12. Kaupunginteatterin Arena -näyttämö (23 - 44,- plus 2,- / lippu Jokupoolle)
 • Stella Polaris, musiikki-improvisaatio 15.12. Musiikkiteatteri Kapsäkki (32 - 38,- plus 2,- / lippu Jokupoolle, show ja dinner 82,- plus se 2,-)
 • Mary Poppins17.12. Svenska Teatern (n. 68,- + 2,- - tarkistan vielä hinnat)
 • Huomenna hän tulee18.1.2022 Espoon kaupunginteatteri (20 - 42,- plus 2,- / lippu Jokupoolle)
 • Tanssien tähtiin7.2.2022 Turun kaupunginteatteri(39.50 +plus 2,- / lippu Jokupoolle)

LOFOOTIT - se toivottu ja pyydetty, kauan odotettu, koronan takia siirtynyt ja siirtynyt

MUTTA NYT, taitaa vihdoinkin toteutua! Tarjoukset on pyydetty kahdesta matkatoimistosta. Ajatus on, että matka alkaa Kemistä - yöjunalla Helsingistä Kemiin (tai miten sinne kukin haluaa tulla). siitä Narvikiin yöpymään, matka jatkuu Lofooteille, jossa 3 yötä ja Kilpisjärven kautta takaisin Kemiin, josta kohden kotia tai mihin kukin siitä haluaa jatkaa matkaa...

Hintaa matkalle tulee puolihoidolla oletetusti noin 1000€, todennäköisesti hieman yli - riippuu vähän retkien hinnoista. Ajateltu ajankohta on kesä-heinäkuun vaihde tai siinä main - todennäköisesti ei ole enää talvi pohjoisessa!

Muuta ei nyt ole tällä hetkellä tarjolla - suunnitelmia on niin että pää höyryää - mutta hiljalleen, hiljalleen...

NAUTITAAN SYKSYSTÄ - HAETAAN METSÄSTÄ ENERGIAA TULEVAAN, PITKÄÄN- JA TOIVOTTAVASTI KULTTUURINTÄYTTEISEEN - TALVEEN!

ps. jooga- ja viinikurssi, joka pidetään Pukinmäessä Eskolantie 16 kerhohuoneella (aiemmassa viestissä väärä osoite), tuli hetkessä täyteen! Jospa otettaisiin keväällä uusiksi - pääsisivät nyt ulkopuolelle jääneet kokeilemaan tätä iloa!

Näin kirjoitti sihteeri Sinikka - joka lähtee nyt mettään sieniä "jaagaaman"!