24.5.2024

Syksylle tässä vaiheessa varatut teatteriesitykset:

Huomioi, että jokaiseen lipun, hintaan lisätään 2,- Jokupoolle

MUTTA

Huomioi myös, että varaamasi liput lunastetaan puolestasi ja tuodaan kotipostilaatikkoosi – ei huono, vai mitä!

26.9. ILON AIKA Hgin kaupunginteatteri (myöhemmin käytän lyhennettä HKT) liput 20,50 – 38,- - 41,-

Ilon aika on täysiä katsomoita Norjassa, Ruotsissa ja Ranskassa kerännyt leikkisä, toiveikas ja omaperäinen kuvaelma elämänvalinnoista ja pyrkimyksestä löytää yhteys muihin.

30.9. KIVIÄ TASKUSSA, varasin vielä, uudestaan jos joku ei oo nähnyt tai haluaa vaikka mennä uudestaan, Arena.Näyttämö liput 21,50 – 40,- - 43,-

Charlie ja Jake, Martti Suosalo ja Mika Nuojua, kulkevat Kiviä taskussa -näytelmässä läpi monen miehen elämän. Pentti Kotkaniemen ohjauksessa ihmiskohtaloihin ja kokemuksiin limittyy myös Irlannin historia. Kiviä taskussa on ilmiö Suomen teatterikentällä – sitä on esitetty loppuunmyytynä jo vuodesta 2002.

5.10. TYTÖILLE, JOTKA AJATTELEVAT OLEVANSA YKSIN, Kansallisteatteri, liput 22,- --- 45,-

koskettava ja ajatuksia herättävä tarina, jossa nuori nainen etsii omaa tietään vapauteen keskenään ristiriitaisten yhteisöjen puristuksessa.

Näyttämöteos kertoo oman yhteisönsä ankarien sääntöjen ja kantaväestön ennakkoluulojen alla elävästä nuoresta, joka livahtaa salaa leffan päivänäytökseen ja Tyttöjen talon turvaan.

10.10. YLLÄTYSVIERAS , HKT, liput23,- - 43,- - 46,-

terävästi hauska, tunnistettava ja ratkiriemukas komedia. Se näyttää hulvattomalla tavalla, mihin liiallinen kohteliaisuus voi meidät ajaa ja millaiset seuraukset saattavat olla, kun ei kehtaa sanoa.

15.10. NAINEN – AINA PARHAASSA IÄSSÄ, HKT , K 18. liput 22,50 – 42,- - 45,-

Vaikutti riemastuttavalle, oli keväällä mahdollisuus kuulla tästä 1 biisi – oli hyvä, ja lupailee hyvää koko esitykselle!

Kaihon Karavaani ottaa yleisön hellään huomaansa ja Merja Larivaara yhdessä Pertti Koivulan, Aino Sepon, Leenamari Unhon ja Mikko Virtasen kanssa tarjoavat yllätyksellisen, huolettoman, kepeän, toiveikkaan, iloa kuplivan ja elämänonnea sykkivän illan, joka soi upeasti ja nostattaa suuria tunteita.

20.10. LUOLAMIES Aleksanterin Teatteri,klo 16 - liput 37,- 42,- LÄHES LOPPUUNMYYTY, VAIN 3 ESITYSTÄ SYYSKAUDELLA HGISSÄ

Onhan se nyt vaan aivan uskomatonta ja hienoa, että Luolamiehen tarina jatkaa juoksuaan kuin vanha kunnon suomenhevonen. Ja silti tarina on aina hieman erilainen, omin, päivän maustein.

Suosalon stand up –komiikka on ilmiömäistä ja riemastuttavaa.

Esitys on naurattanut ja itkettänyt yleisöä jo seitsemäntoista vuoden ajan. Se herättää oivalluksia tyypillisistä parisuhteista, ja on hellyttävä tutkimusmatka miehen ja naisen sielunmaisemaan.

24.10. SILENCE, HKT, K 9, liput 16,- - 31,- - 34,-

tanssiesitys, joka on inspiroitunut klassisen musiikin esittämisestä. Tanssiryhmä muodostaa klassisen musiikin traditiota mukailevan orkesterin ja tekee kaikkensa herättääkseen konserton osat eloon. Hiljaisuus on hetki, jolloin konserton osa loppuu, luotu maailma häviää ja seuraavaan valmistautuminen alkaa

26.10. HULLUJA SATUJA, Kansallisteatteri. liput 20,- ---- 40,-

Paula Norosen ja Minna Kivelän kirjoittamiin satuihin pohjautuva esitys tuo hulvattomat ja huippusuositut hahmot ensimmäistä kertaa teatterin näyttämölle. Henna Tanskasen ja Helena Vierikon käsikirjoittama esitys on lastenteatteria parhaasta päästä: vauhdikasta, oivaltavaa ja hauskaa. Hulluja satuja muistuttaa niin pieniä kuin isoja katsojia ystävyyden merkityksestä, erilaisuuden suvaitsemisesta ja liian pitkän ruutuajan haittapuolista.

29.10. JÄNIKSEN VUOSI, Kansallisteatteri, liput 23,- ---- 55,-

hullunkurinen, vilpitön ja haikea aikuisten teatterisatu vapaudesta ja kohtalon kummallisista koukeroista. Kristian Smedsin ohjauksessa teoksesta sukeutuu lämminhenkinen kansanjuhla, johon ovat tervetulleita kaikki jäniksenmieliset kansalaiset ja muut salaviisaat

8.11. MOULIN ROUGE, HKT, K 12, liput 48,- - 89,- - 92,-

Helsingin Kaupunginteatterin syksyn 2024 suurmusikaali on Moulin Rouge! Musikaali. Oscar-palkittu eeppinen klassikkoelokuva herää henkiin, ja sykkii elämää Kaupunginteatterin suurella näyttämöllä. Moulin Rouge! Musikaali räjäyttää tajuntasi, stimuloi kaikkia aistejasi ja kietoo sinut ennenkokemattoman hekumalliseen kimallukseen. Visuaalinen spektaakkeli ja intohimoinen rakkaustarina sisältää popmusiikin historian suurimpia hittejä.

11.11. JOITAKIN KESKUSTELUJA, Kansallisteatteri, liput 21,- - 37,- - 43,- loppuunmyyty kaikki syksyn näytökset

Kolme vääjäämättömästi vanhenevaa sivuosanäyttelijää odottaa kuvauspaikalla vuoroaan.
Päivät ja vuodet kuluvat mutta mikään ei oikein muutu. Hetkittäin viiltävä tarve yhteyteen yllättää. Voisiko joku kertoa mitä pitää tehdä, miksi täällä ollaan tai päästää kotiin?

14.11. VELJENI LEIJONAMIELI, HKT, liput 26,- - 49,- - 52,-

Veljeni Leijonamieli kertoo surusta kauniisti ja kasvaa maagiseksi fantasiaseikkailuksi, joka on täynnä rohkeutta ja toivoa. Se kertoo valtavasta rakkaudesta, joka voittaa pelot ja jopa kuoleman.

Astrid Lindgrenin Veljeni Leijonamielen suurelle näyttämölle ohjaa Jakob Höglund. Esitys yhdistelee musiikkiteatteria, nukketeatteria ja koreografiaa fantastiseksi, visuaalisesti henkeäsalpaavaksi kokonaisuudeksi.

23.11. NEITI MARPLE JA TUIJOTTAVA KATSE, Tampereen Työväen Teatteri, liput 47,-, 50,-, 52,-

Dekkarikuningatar Agatha Christien rakastettu etsivä ratkaisee TTT:ssä! Jännitys, kuiva brittihuumori ja koukeroiset ihmissuhteet kohtaavat yllättävässä rikostarinassa.

2.12. FOREVER YOUNG, HKT, K 9, liput 23,- - 43,- - 46,-(viihdyttävä nimim. "Nähty on")

Forever Young on kuin vanhainkodin Vain elämää, jossa jokainen näyttelijä on päivän artisti, ja yhdessä muistellaan nuoruuden hurjasteluita.

Millaista elämä on nyt, kun päivät täyttyvät olemisesta? Muutummeko me vanhoiksi, kun täytämme riittävän paljon vuosia? Vai pysymmekö sittenkin ja loppujen lopuksi aina samanlaisina – ikuisesti nuorina?

Tässä riehakkaanhaikeassa musiikkikomediassa pääset sinuiksi ikääntymisesi kanssa, tai ymmärrät paremmin vanhempiesi musiikkimakua, naurat ja huomaat melkein laulavasi mukana, kun Arena-näyttämö raikaa tunnetuimpia hittejä viime vuosikymmeniltä. Katsoja huomaa, että on ihanaa olla nuori – vanhanakin!

11.12. KURJET, Kansallisteatteri. liput 21,- - 37,- - 43,-

Tiina Puumalaisen ja Hanna Suutelan kirjoittama Kurjet kertoo kauniin ja kiehtovan tarinan Krohnin laajaan sivistyssukuun kuuluvista kirjailijasisaruksista. He olivat lahjakkaita ja rohkeita, periksiantamattomia ja itseoppineita naisia, jotka tekivät valtavan työn suomalaisen kulttuurin puolesta.

Tässä kaikki tällä erää – voi olla, ja todennäköistä onkin, että jotain vielä ilmaantuu – mutta näillä mennään nyt t'ss' vaiheessa!

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä. Lippuja teattereihin voi varata jo nyt.

jokupoo(at)elisanet.fi tai 0505666174

Syksyksi on tarkoitus varata vierailuja eri museoihin (alustavat suunnitelmat Alvar Aallon kotitalo, Taidekoti Kirpilä. Suomen Kansalliskirjasto – onko lisää toiveita? Ideoita?). Lisäksi – jos vihdoinkin toteutuisi – muutama mielenkiintoinen kirkko pääkaupunkiseudulla

Odotellaan vastausta Supavit Nummelinilta mahdollisuudesta vierailla hänen ihmemaassaan la 7.9. Paikka on Lapinjärvellä

Supavit Nummelin, 24, oli koulukiusattu poika, joka rakenteli legokirkkoja – nyt työtarjouksia tulee ympäri maailmaa. Hän on ostanut maatilan, jossa rakentaa kelloja, ja hänellä on oma, itse rakennettu junarata pihallaan sekä talon alakerrassa kappeli. Tästä lisää, kunhan tiedän, onnistuuko ko. päivä. Nuori mies on kovin kiireinen, kiertää ympäri Suomea ja Eurooppaa milloin minkäkin projektin tähden, Mutta toivottavasti saadaan lisää tietoa mahd. pian.


Aurinkoa ja sadetta sopivasti jokaisen kesään!

Sana "jokupoo" on stadin slangia ja tarkoittaa, että lähdetään, mennään
Powered by Webnode
Create your website for free!