Nuorisoseura Jokupoo ry:n vuosikokous oli 22.3.2023

Vuoden 2023 puheenjohtajaksi valittiin Helka Ekqvist

Muu vuoden 2023 johtokunta on seuraava:

Theresa Helminen varapj., Nina Majuri, Kaisa Nousiainen, Sinikka Putkonen siht. ja Leena Tikka sekä varajäsenet Mirja Pilke ja Kristina Tuominen

yhteystiedot jokupoo(at)elisanet.fi / 0505666174

YHTEISLAULUT 3.5. KLO 18 ALKAEN 

Suutarilan ala-asteella, Seulastententie 11, 0740 Helsinki

MUSIIKKI SANNA HEMMILÄ, piano ja LIISA VUOKILA harmonikka

Tervetuloa mukaan!

Yhteislauleloihin 3.5. on tullut jo toivebiisejä – lisää saapi ehdotella. Tähän mennessä on tullut seuraavat toiveet: Anna mulle tähtitaivas, Tavaramarkkinoiden Kevät, Ystävän laulu, Suvivirsi, Norjalainen villapaita by Juice, Käyn ahon laitaa

Älä jätä omaa toivettasi kauhean viime tippaan, sillä soittajat treenaavat näitä etukäteen yhdessä, toiveista pitää koostaa ja monistaa sanat. Mutta: kivaa on taas tulossa! Siis 3.5. klo 18 jossain Suutarilan ala-asteen luokkatilassa (kiitos koulun uuden rehtorin, yhteistyö toimii edelleen hyvin).

TIETOA KEVÄÄN TARJONNASTA:

20.4. vierailu Eduskuntataloon klo 14.45. (ilmoittaudu, jos mielit mukaan) Periaatteessa vierailu on ilmainen, mutta tästä järjestelystä etc. 2,- / hlö JOkupoolle – kas kun muita tulonlähteitä ei oikeastaan ole kuin nuo kaks´euroset.

24.4. tutustuminen opastettuna Herttoniemen kartanoon ja sen tarinoihin klo 18 (ennakkoilmoittauduttava tähänkin) Opastuksen hinta 12,- / hlö + 2,- / hlö Jokupoolle – sisäänpääsymaksu sisältyy opastuksen hintaan

3.5. yhteislaulelot Suutarilan koululla, Seulastentie 11 – eipä maksa mitään mutta ei yhtään haittaa, jos kiitoksena tipautat kolikon tai pari-kolme "hattuun" kiitokseksi soittajille

4.5. hittimusikaali Greace, liput 60 € + 2,-/lippu Jokupoolle, B-katsomo) Messukeskuksen AMFI -teatteri täynnä 50-luvun energiaa, yksi maailman rakastetummista musikaaleista lumoavampana kuin koskaan! --- vastustamaton sekoitus 1950-luvun popkulttuuria, teinimeininkejä, nuorta romanssia, rock'n' rollia täynnä hyvää energiaa ja elämäniloa, mukaansatempaavia tansseja ja huikeaa musiikkia täynnä hittejä, kuten Summer Nights, Greased Lightning, Hopelessly Devoted to You ja You're the One That I Want

9.5. Ronja Ryövärintytär Kansallisteatterissa, liput 19,- - 39,- + 2,-/lippu Jokupoolle Astrid Lindgrenin Ronja, ryövärintytär onhurmaava koko perheen – niin lasten kuin aikuisten - fantasiaseikkailu. Tietääkseni tämän kevään esityksen on loppuun myyty!

KURKISTUS SYKSYN SUUNNITELMIIN:

Seuraavat varaukset on jo tehty (tämä tulee elämään eli lisää tarjontaa tulee varmasti):

9.9. retki Vaihian kaalitilalle Nurmijärvelle, hinta n. 30,- sis. esittelyn, aterian sekä kaalit mukaan – tästä tarkempaa infoa lähempänä ko. ajankohtaa

23.9. PIAFF Tampereella, liput 20,- - 46,- + 2,- / lippu Jokupoolle

27.8. Ensimmäinen tasavalta Kansallisteatterissa, liput 19,- - 50,- + 2,- /lippu Jokupoolle (tähän on tulllut jo paljon ilmoittautumisia mutta toki vielä mahtuu mukaan)

2.10. Gravity Kaupunginteatterissa, liput 15,50 – 31,- + 2,- /lippu Jokupoolle Helsinki Dance Company & Kinetis Orchestra , Garvity vie syvälle tanssin maailmaan. Tanssiteosta inspiroivat nykyaikaiset tanssitekniikat, pariakrobatia, sekä kamppailulajien funktionaalisuus.

6.10. Pieni Merenneito Kaupunginteatterissa liput 44,- 88,- + 2,-/lippu Jokupoolle. Kaupunginteatteri tuo tämän muutaman vuoden tauon jälkeen uudestaan suurelle näyttämölle. Jos et ole vielä itse tai lapsesi tai lapsenlapsesi nähnyt tätä, niin tämä on MUST! - on huikean hieno nimim, "Nähty ja koettu on"

19.10. Agatha Christien Hiirenloukku Kaupunginteatterin Arena-Näyttämöllä liput 23,- - 46,- + 2,-/lippu Jokupoolle "Joku teistä on vaarassa – kuoleman vaarassa." Dekkarikuningatar Agatha Christien Hiirenloukku sijoittuu nostalgiseen 1950-luvun Skotlantiin. Vuonna 1952 Lontoossa ensi-iltansa saanut teos on maailman pisimpään yhtäjaksoisesti esitetty näytelmä, kiistaton klassikko ja käsittämättömän suosittu teatteri-ilmiö. Nyt tämä hyytävä jännitysnäytelmä nähdään Helsingin Kaupunginteatterissa, tiivistunnelmaisella Arena-näyttämöllä.

Joku kenties saattaa ihmetellä, miksi hinnan yhteydessä lukee aina on tuo 2,- / lippu Jokupoolle. Selitänpä hieman. Jokupoolla ei ole mitään varsinaisia tuloja (paitsi kannatusmaksut, jotka jäävät kokonaan Jokupoon käyttöön ja maksetuista jäsenmaksuista 15,- jää 1,. / jäsen Jokupóolle, 14,- menee eteenpäin keskusseuralle)ja esim. teatteriliput varataan, lunastetaan ja vielä kiikutetaan kotipostilaatikkoosi – ei huono, vai mitä! No muiden kohteiden kaks´ eurosilla kustannetaan mm. puhelin- ja muita tsto-kuluja.

Syksyn museo- ym. vierailut on vielä auki,suunnitelmissa on toivekohteet mm. Donnerin -, Amos Andersonin - ja Reitzin säätiön kotimuseot sekä John Nurminen säätiö.

Lähettäkää lisää ideoita ja toiveita – toteutetaan syksyllä tai sitten keväällä 2024.

Syys-lokakuulle mietitty matka Puolaan (Gdansk, Gdynia) on vielä alkutekijöissään. Matkatoimiston kanssa tätä kyllä puuhataan, mutta vielä on haasteita matkassa, joista pienin ei ole tuo "isoveli" tuolla itärajan takana. Laitan tietoa heti, kun on jotain laitettavaa.

Uutena retkikohteena ja ajatuksena on luostarit – tästä puhuttiin vuosikokouksessa, Rupean tiedustelemaan ja kokoamaan tätä retkeä. Hinta tietysti on se, joka on suurin haaste reissun toteutumiselle.

Ruskaretken suunnitelmat Saariselälle, Luostolle, Kilpisjärvelle …? ovat vielä ihan levällään, mutta hissukseen, hissukseen,,,

Syksyllä mitä todennäköisimmin juhlimme yhdistyksen 5-vuotissynttäreitä. Tästä myöhemmin lisää…

Terveisin Sinikka Putkonen, sihteeri jokupoo(at)elisanet.fi 0505666174

Sana "jokupoo" on stadin slangia ja tarkoittaa, että lähdetään, mennään
Powered by Webnode
Create your website for free!