Vuosi on kohta kierähtänyt lopuilleen, ja uusi vuosi kolkuttelee ovella. Kalenteri muistuttelee, että vuoden 2023 jäsen- ja kannatusmaksujen aika on taas

MUTTA

MITÄ IHMEEN EROA ON JÄSEN- JA KANNATUSMAKSUILLA, JA ONKO NIITÄ PAKKO MAKSAA?

Suomen Nuorisoseurat ry on valtakunnallinen, kaikkien nuorisoseurojen etujärjestö. Jokupoo ry kuuluu jäsenenä Suomen Nuorisoseuroihin Stadin Nuorisoseurat ry:n kautta. Tämä kuuluminen oikeuttaa mm. hakemaan tukea Opintokeskus Kansalaisfoorumilta järjestämäämme kurssi-, koulutus- ja luentotoimintaan.

Suomen Nuorisoseurat ry päätti syysvaltuuston kokouksessa, että jäsenmaksua korotetaan aiemmasta yhdeksästä eurosta neljääntoista / henkilöjäsen (korotus 5,-).

Jokupoon vuoden 2022 jäsenmaksu on ollut 12,-, ja siitä on eteenpäin Stadin Nuorisoseuroille tilitetty 9,-/hlö. Jokupoolle on näin ollen jäänyt jokaisesta maksetusta jäsenmaksusta 3,-.

Jokupoo ry:n hallitus päätti joulukuun kokouksessa, että koska Suomen Nuorisoseurat korottaa jäsenmaksun 14 euroon, Jokupoon varsinainen jäsenmaksu on tulevana vuonna 15,- (yksi euro jokaisesta varsinaisesta jäsenmaksusta jää siis Jokupoolle).

No, miten nämä edellä selitetty koskee sinua, Jokupoon ystävä:

Päätös siitä, haluatko maksaa vapaaehtoisen jäsenmaksun tai vapaaehtoisen kannatusmaksun - vai kenties molemmat - tai haluatko olla maksamatta mitään, on henkilökohtainen. Järjestämäämme kulttuuri-, matkailu-, tutustumiskäynti- etc. toimintaan osallistuminen on avointa kaikille eikä edellytä minkäänlaista jäsenyyttä tai muutakaan. Paitsi että johtokuntalaisten, Minkit-burleskiryhmäläisten ja Golden Age Lady Clubilaisten sekä mahdollisten muiden harrastusryhmäläisten edellytetään olevan varsinaisia jäseniä.

Nyt siis mieti henkilökohtaisia vastauksia siihen, että

😊haluatko maksaa vuoden 2023 jäsenmaksun 15,-, josta siis euro jää Jokupoolle, viite 20239, tili FI45 5723 0220 5798 20

😊haluatko tukea Jokupoon toimintaa maksamalla vapaaehtoisen, haluamasi suuruisen kannatusmaksun, viite 32023, tili FI45 5723 0220 5798 20

😊 haluatko maksaa sekä jäsen- että kannatusmaksun - noo silloin pitäisi käyttää molempia edellä mainittuja viitteitä

😊haluatko olla maksamatta mitään - ihan hyvä päätös tämäkin

Suomen Nuorisoseurat nettisivuilta löytyy tietoa nuorisoseuroista,

ja sieltä voi lukea myös jäseneduista sekä uusimman Nuorisoseuralehden,

jota ei enää valtuuston päätöksen mukaisesti lähetetä jäsenetuna kotiin.

Ja sitten ihan muuta asiaa, ensinnäkin HYVÄÄ JA AKTIIVISTA TULEVAA VUOTTA 2023!

Lähettäkää toiveita, ideoita, ehdotuksia, ajatuksia - no juu, risujakin - tai oisko jotain jo koettua kiva uudestaan nähdä tai kuulla. Yritetään toteuttaa mahdollisuuksien mukaan.

Vuoden 2022 toimintakertomuksen tekeminen on tuota pikaa käsillä. Jos sinulle tulee helposti jotain mieleen Jokupoon vuodesta 2022, niin lähetä sana tai pari, kolme - tai vaikka lause tai runo tai haiku tai lausahdus... - niistä saa kivaa sisältöä toimintakertomukseen. Jään odottelemaan.

Pikkuriikkinen toive tulevan vuoden mitä tahansa maksuja ajatellen:

KÄYTÄ AINA MAKSAESSASI JOKUPOON TEATTEREITA, RETKIÄ JNE. VAIN JA AINOASTAAN ANNETTUA VIITETTÄ - ÄLÄ KIRJOITA MITÄÄN VIESTEJÄ VIESTIKENTTÄÄN!

Miksi, kysyt varmaan? No siksi, että jos kirjoitat viestikenttään, vaikka kuinka mukavia terveisiä, niin yhdistykseltä pankki veloittaa semmoisen reilut 50 senttiä/ kirjoitettu viesti - turhaa, pienistä puroista... tiiäthän!

AMSTERDAM JA TULPPAANILOISTO!

Matkalle Amsterdamiin ilmoittautuminen menossa täysillä (min. 25 hlöä)

Lyhyt kertaus matkasta:

la 15.04.2023 08:10 - 09:45 Helsinki - Amsterdam ma 17.04.2023 18:50 - 22:10 Amsterdam - Helsinki

Avenue hotell*** 995,- /2 hh ja 1289,- /1 hh

Lauantaina ohjelmassa privat kanavaristeily + lounas

Sunnuntaina omaa aikaa fiilistellä joko ryhmänä tai oman mielen mukaan

Maanantaina tuulimyllyt, puukenkien valmistus, juustotila (lounas juustotilalla) sekä Keukenhof

Hintaan sisältyy lennot, kuljetukset, suomenkielinen opas, kanavaristeily + lounas ja maanantain koko päivän retki + lounas

Vastuullinen matkanjärjestäjä Kymenmatkat Oy

Ilmoittautumiset jokupoo(at)elisanet.fi

Nyt ihan heti tällä kertaa ei muuta, lähetän kevään ohjelmasta taas myöhemmin viestiä

Tämän kirjoitti Jokupoo ry:n sihteeri Sinikka


Sana "jokupoo" on stadin slangia ja tarkoittaa, että lähdetään, mennään
Powered by Webnode
Create your website for free!