Hyvää vuoden 2022 ensimmäistä päivää!

Jännityksellä odotellaan tulevaa vuotta ja sen mukanaan tuomia haasteita! Heti jo ensimmäinen 11.1. suunniteltu tilaisuus on jouduttu siirtämään: Puhelinmuseoon tutustutaankin vasta 28.2. klo 16 alkaen. Opastuksen hinta on 9,- ja ryhmän koko maksimi 10 hlöä, kolmelle olisi vielä tilaa!

PERUUNTUI, LIPPURAHAT ON PALAUTETTU!!!! Espoon teatterin Huomenna hän tulee  18.1.

PERUUNTUI!!!! 29.1. klo 15 KOM-teatterissa Runar ja Kyllikki

7.2. klo 19 Mikko Räsäsen tulevaisuus Kaupunginteatterissa, liput 20,- - 41,- + 2,- / lippu Jokupoolle

Kaupungin työmies Mikko Räsänen (Martti Suosalo) on kokenut suuren menetyksen ja yrittää selviytyä arjestaan pian kahdeksantoista täyttävän poikansa Aapon kanssa. Mikko on kaupungin rakentaja toisessa polvessa. Työmaalla on käynnissä vesihuollon saneeraus, mutta projektia myydään yleisölle pyörätienä.
"Onhan se kauniimpi kertoa kaupunkilaisille, että me rakennetaan pyöräkaistaa, kuin että teidän paskat ei enää mahdu vanhoihin putkiin", sanoo urakan johtaja, insinööri Kimmo Niemi
.

28.2. klo 16 alkaen Puhelinmuseoon vierailu, opastuksen hinta 9,- / hlö

2.3. klo 19 Lilla Teaternissa (på svenska) Kris och katastrof in Mumindalen, liput 32,- - 35,- + 2,- / lippu Jokupoolle

Esitys on suunnattu aikuisille, kuten alkuperäisteoksetkin. Tove Jansson ja hänen veljensä Lars Jansson piirsivät sarjakuvia brittiläiselle The Evening News-sanomalehdelle vuosina 1954 -1975. Sarjakuvat muodostivat erillisiä tarinoita ja niitä maustettiin osuvalla satiirilla ja pohdinnoilla yhteiskunnasta, ilmastosta ja olemassaolosta - asioista jotka ovat ajankohtaisia edelleen.

5.3. klo 14 Amadeus Turun kaupunginteatterissa, liput 25,- - 46,- + 2,- / lippu Jokupoolle

Wienin hovia saapuu viihdyttämään ihmelapsi Wolfgang Amadeus Mozart. Kuriton, suorastaan räävitön Mozart säveltää vaivatta kuin luikuria laskettelisi ja nerous paistaa teoksissa. (Katsoin trailerin: aika huikeaa on musisointi!)

9.3. klo 19 Lilla TeaternOnce (suomeksi), liput 27,- - 54,- + 2,- / lippu Jokupoolle

Ensimmäisestä nuotista alkaen Oncen huippulahjakas näyttelijä­- ja
muusikkoensemble saa katsojan otteeseensa ja tarjoaa ennen kokemattoman musikaalisen juhlan. Onceen ei voi olla rakastumatta. (Olen nähnyt ruotsinkielisen version, ja musiikki todella upposi!)

16.3. klo 19 Niin kuin taivaassa Hgin Kaupunginteatteri, liput 41,- - 83,- + 2,- / lippu Jokupoolle

Musikaali kertoo menestyneen kapellimestarin Daniel Daréuksen paluusta lapsuuden kotiseudulleen pieneen pohjoisruotsalaiseen kylään. Terveysongelmista kärsinyt huippumuusikko haluaisi elää hiljaiseloa, mutta löytää pian itsensä johtamasta kyläläisten kirkkokuoroa, ja keskeltä värikästä ja elinvoimaista yhteisöä.

19.3. klo 13 Kansalliskirjailija Tampereen Frenckell -näyttämö + ennen esitystä opastettu kävely Väinö Linnan jalanjäljissä, hinta teatteri 20,- - 39,- + 2,- / lippu Jokupoolle, opastettu kävely n. 9,- / hlö riippuen osallistujamäärästä

Kansalliskirjailija on rohkea ja hauska sukellus kaapin päälle nostetun kirjailijan elämään ja ajatuksiin. Se esittelee tamperelaisen Väinö Linnan sellaisena, jollaisena häntä ei ole aiemmin nähty.

Näytelmässä Väinö Linnasta ollaan tekemässä näytelmää, ja kirjailijaa katsotaankin häpeilemättä näytelmäntekijöiden silmin.

2.4. klo 13 Armi- - kaiken sulle antaa tahtoisin Kotkassa teatteriravintola Kairo, mahdollisesti vierailu merikeskus Wellamoon ja ruokailu teatteriravintola Kairossa - hinta vielä avoin.

28.4. klo 19 Grease-musikaali, Messukeskuksen Amfiteatteri, ryhmähinta 52,- + 2,- / lippu Jokupoolle (min. 20 hlöä), B-katsomon ensimmäiset rivit varattu.

Esitys on vastustamaton sekoitus 1950-luvun popkulttuuria, teinimeininkejä, nuorta romanssia, rock'n' rollia, kovia kundeja ja ihania mimmejä.

14. - 15.5. Rosalan kivikautinen viikinkikylä ja Bengtkärin majakka, hinta n. 130,- (+ BUSSIKULJETUKSEN HINTA) / aikuinen - lapsen hinta vielä avoin -  kokonaishinta avoin toistaiseksi - kun tarkentuu hinta ja ohjelma, niin viestittelen

Retkeen sisältyy Rosalassa viikinkiohjelmaa, opastus, sauna, päivällinen, majoittuminen ja aamiainen ja sunnuntaina Bengtkärin majakkaretki (opastus ja lounas) sekä pääsymaksut

17.- 20.7. Lofootit, hinta n. 1200,- sis. bussikuljetukset Kemistä Kemiin, puolihoidon, majoittumiset 2hh (yhden hengen huonelisä 200,-), opastukset, retket (nyt ilmoittautuneita on 21 - vielä mahtuu jokunen matkaan mukaan). Jos kiinnostuit, kysy tarkemmat tiedot.

Syyskaudelle on varauksia tässä vaiheessa mm. seuraaviin:

17.9. Monumentum Tampereen TyöväenTeatteri

29.9. Priscilla Helsingin kaupunginteatteri.

29.10. Anastasia Tampereen teatteri

Mutta tämähän elää, ja lisäyksiä tulee varmasti!

Museo- yms. vierailujen suhteen ei auta kuin odottaa, että ovet taas avautuvat.

Joku, joka ei aiemmin ole asiaa kuullut, varmaan ihmettelee, että miksi ihmeessä aina lukee, että "+ 2,- / lippu Jokupoolle" - no se on siksi, että kun liput varataan ja lunastetaan puolestasi, ja vielä - mikä parasta - toimitetaan kotipostilaatikkoon hyvässä ajoin ennen ko. tapahtumaa, niin tuo pari euroa / lippu peittää jollain tapaa puhelin, lunastus ym. kuluja. Ja miten vaivattomasti kannaltasi kaikki hoituu: sinun ei tarvitse kuin vaan ilmoittaa halusi osallistua ja sitten maksaa lasku, kun sen olet saanut. Sitten vaan rauhassa odottelet. JOS laskua ei ala kuulua n. 5-6 viikkoa ennen ko. juttua, johon olet ilmoittautunut, NIIN OTA YHTEYTTÄ!!! Inhimillinen moka täällä päässä mitä ilmeisimmin on tapahtunut - ja niitähän sattuu.

Ilmoittautumiset varmimmin sähköpostilla, ja sähköpostiin tulee OK -viesti. Jos viestiä ei tule pariin päivään, niin ota yhteyttä uudestaan.

Jos haluat, toivot tai odotat jotain, jota olet aina halunnut ja toivonut tai muuten vaan voisi olla kiva, niin ota yhteyttä: tehdään suunnitelmat, ilmoitellaan muillekin asiasta ja ootellaan, josko löytyisi riittävästi osallistujia. Ehkä joku kurssi (syksyn hatha-joogakurssille on tulossa jatkoa helmi-maaliskuussa) tai luento tai tutustuminen tai opintoryhmä tai retki tai teatteri tai tai tai...

Tällä hetkellä Jokupoolla on 2 jatkuvasti toimivaa ryhmää: Burleskityylinen tanssiryhmä Minkit ja Golden Age Lady Club. Voisi olla joku kolmaskin - tai neljäs. Onko ehdotuksia tai toiveita? Onko sinulla taito tai tieto "takataskussa", jonka voisit lyhytkurssilla välittää eteenpäin?

Minkit ovat vähän lupailleet lyhytkursseina lapsille (hörhöilytanssia) ja aikuisemmille ihan alkeita. Katsellaan ja kuulostellaan, miten kaikki taas tulee olemaan mahdollista.


Ja vielä ehkä ehdotuksena tai pyyntönä tai toiveena

... jos sä tahdot niin, niin...

  • Vuoden 2022 aikuisen jäsenmaksu on 12,- ja maksuviite 520221
  • Jos haluat liittää myös perheen nuorisoa, lapsenlapsia tai kummilapsia jäseneksi, niin 16 v ja nuoremman jäsenmaksu on 10,- ja maksuviite 20226
  • Vapaaehtoisen, haluamasi suuruisen kannatusmaksun maksuviite on 920229

Mutta vain jos tahdot, osallistuminen ei edellytä jäsenyyttä - kaikki on kaikille avointa ja kaikki ovat tervetulleita!

Aurinkoisin uudenvuodenpäivän terveisin

Jokupoo ry:n hallituksen puolesta Sinikka

The Right Place for Your Title

This is where your text starts. You can click here to start typing. Illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

This is where your text starts. You can click here to start typing. Rem aperiam eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit.

Quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur adipisci velit sed quia non numquam eius.

Create your website for free!