Tanssiryhmä Minkit

Minkit on Etelä-Suomessa keikkaileva burleskityylinen tanssiryhmä. Minkit on perustettu vuonna 2018. Toimimme osana Jokupoo ry:ta. 

Tanssia & ohjelmaa 
hyvällä maulla ja ripauksella flirttiä

Tilaa Minkit keikalle!

Synttäreille, polttareihin, pikkujouluihin, elämyslahjaksi ... Minkit rakastaa esiintymistä!! Odotamme aina innosta pinkeinä keikkoja ja hehkumme vielä pitkään niitä muistellessa. Teemme joka kerta kaikkemme, että myös yleisölle jää aina sama fiilis.

Minkkien myötä tilaisuuteen kuin tilaisuuteen tulee iloa ja tanssin hurmaa. Usein voimme tarjoilla osallistujille myös jotain vähän uutta - jotain, mitä ei ole jo monesti nähty. 

Olemme viime vuosien aikana keikkailleet mm. yksityistilaisuuksissa ja tapahtumissa sekä saaneet viedä tanssin välityksellä ilonpisaroita myös esim. palvelutalojen asukkaille. 

Ohjelmisto & hinnat

Meillä on useita koreografioita, joista voidaan yhdessä valita sopivimmat.  Tanssijoiden määrä sovitetaan aina tilanteen mukaan. Keikkahintamme on yleensä noin 150 - 800 € riippuen esiintyjien ja esitysten määrästä. Laskutus kulkee Jokupoo ry:n kautta.

Järjestelyjen suhteen sinun ei tarvi murehtia yksityiskohdista. Tarvitsemme vain tiedot tilasta ja tapahtuman luonteesta. Takahuone on kiva, mutta Minkit ovat luovia, joten asiat saadaan kyllä järjestymään. Isommissa tiloissa tarvitsemme äänentoiston ja tarvittaessa valot, muuten tuomme mukanamme mitä tarvitsemme.

Keikkailemme erityisesti pääkaupunkiseudun tuntumassa, mutta joskus on hauskaa vaihtelua lähteä vähän tien päälle, eikö vain!

 Ohjelmistomme on flirttailevaa ja vaatekappaleitakin saattaa siis hiukan lennellä. Minkit ei kuitenkaan enimmilläänkään riisu enempää, kuin mitä näkisit vaikkapa uimarannalla. Tarvittaessa Minkit tekee yhteistyötä eräiden ihastuttavien burleskiartistien kanssa.

Tehdään just teille sopiva setti

Paitsi esiintymistä, Minkit rakastaa yleisöään. Vuorovaikutus ja yhdessä tekeminen on meille tosi tärkeää. Emme halua jäädä etäisiksi artisteiksi stagella, vaan olla aidosti osa tunnelmaa, osa porukkaa. Tanssien lisäksi järjestämme myös muuta ohjelmaa esim. tanssitamme juhlijoita ja / tai juhlakalua, järjestämme kuvauspisteen & rekvisiitat. Voimme avustaa myös esim. tarjoiluissa tai tuleeko sinulle joku hauska idea! Entä jos joku ei halua missään tapauksessa joutua osalliseksi hupsutteluihin? Huoli pois - Minkit eivät pakko-osallista ketään!

Jos siis olet järjestämässä tapahtumaa tai haluaisit antaa elämyslahjan, laitahan kipin kapin meille viestiä. Saat paluupostissa linkin esittelykansioomme, josta näet mm. tarkemman hinnastomme, lisää kuvia ja vähän videopätkää tansseistamme. Eihän sitä nyt Minkkiäkään säkissä osteta...  

Kerro meille, millaista sinulla on suunnitteilla! Yhteydenotto ei tietenkään sido sinua mihinkään. 

Muistoja matkan varrelta 

Lisää Minkkimenoa some-kanavilla

Ihan mahtavaa, että löysit meidät, tuuthan toistekin! 

💕 Minkit

Sana "jokupoo" on stadin slangia ja tarkoittaa, että lähdetään, mennään
Powered by Webnode
Create your website for free!